footer-logo

Order healthy and fresh food any time, Enjoy an exceptional journey of taste.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

+(528) 456-7592

info@restaurt.com

Get Updates

Lista de alergeni

Lista de alergeni

Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe:

1. Cereale care contin gluten, si anume: gru, secar, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate, exceptând:

  • siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextrozã (1)
  • maltodextrine obținute din grâu (1)
  • siropurile de glucoză obținute din orz
  • cereale utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origină agricola.

2. Crustacee și produse derivate

3. Ouă și produse derivate

4. Pește și produse derivate, exceptând:

  • gelatină de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamin sau de carotenoide
  • gelatina de pește sau ihtiocolul folosit(ã) la limpezirea sau a vinului

5. Arahide și produse derivate

6. Soia și produse derivate, exceptând:

  • uleiul și grăsimea de soia rafinate complet (1);
  • amestecuri naturale de tocoferoli (E306) – tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obtinuți din soia;
  • fitosterolii și esterii de fitosterol derivați din ulejuri vegetale, obtinuți din soia;
  • esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obtinuți din soia.

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând:

  • zerul utilizat pentru fabricarea distilatilor sau a alcoolului etilic de origine agricolă;
  • lactitolul.

8. Fructe cu coajă lemnoasă, adică: (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avella-na), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan și Carya illinoinensis (Wan-genh) K. Kocht, nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricola.

9. Țelină și produse derivate

10. Muștar și produse derivate

11. Semințe de susan și produse derivate

12. Dioxidul de sulf și sulfiții în concentratii mai mari de 10 mg / kg sau 10 mg / litru în S02 total trebuie calculați pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorilor.

13. Lupin și produse derivate

14. Moluște și produse derivate. RO 22.11.2011 Jurnalul oficial al Uniunii Europene L304/43, (1) și produsele obținute din acestea, în măsura în care procesul la care sunt supuse nu poate crește nivelul de alergenicitate estimat de autoritate pentru produsul de bază din care au fost obținute.