footer-logo

Order healthy and fresh food any time, Enjoy an exceptional journey of taste.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

+(528) 456-7592

info@restaurt.com

Get Updates

Despre noi

Povestea

ZAYTOUN

Ea româncă, el libanez - Oana și Salim - au reușit împreună să adauge restaurantului Zaytoun amprenta călătoriilor lor prin lume și forma experiențelor pe care și-au dorit dintotdeauna să le împărtășească cu toți oaspeții. De la atmosfera grandioasă a încăperilor din Orient, la miresmele îmbietoare, senzațiile autentice și până la preparatele desăvârșite cu specific libanez care să te poarte într-o călătorie a simțurilor încă de la prima vizită.

Zaytoun își propune să devină locul care unește oameni și culturi, prin experiențe culinare și trăiri inconfundabile, într-o atmosferă în care toată lumea - de la mic la mare - se simte „acasă”.

ZAYTOUN înseamnă „măslin”, un simbol profund înrădăcinat în cultura și istoria Libanului. Măslinul este un simbol al păcii, al înțelepciunii și speranței, o semnificație care transcende multe culturi și care poartă un loc special în atmosfera locației noastre.

Get In Touch

Find Us Here. Make Real Results Happen.

4.7/5
Trust Score 4.5 (Based on 1,200 reviews)

0+ ani

În bucătăria libaneză

0

Preparate specifice

0+

Băuturi savuroase

0

Arome de narghilea

Premisele unei vizite de neuitat

01

Ingrediente de calitate

Fructele și legumele proaspete, carnea halal și condimentele atent alese ne ajută să îți servim tot ce e mai bun ca tu să te bucuri de experiența libaneză.
02

Bucătari profesioniști

Maeștri în gastronomia libaneză, colegii noștri din bucătărie sunt dedicați, profesioniști și dornici să creeze amintiri culinare de neuitat.
03

Specialist în narghilea

Pregătirea narghilelei este o artă, iar specialistul nostru un artist. Scopul lui este să asigure o experiență personalizată.
horeca-ZAYTOUN
Experiență de peste 22 ani în HoReCa
În tot acest timp am învățat să punem pe primul loc calitatea în tot ceea ce facem.
Amazing Team

Meet Our Chefs

Our Testimonials

What Customer Says